srijeda, 22. kolovoza 2012.

Sophie Berg - Kovčeg ljubavi

Sophie Berg - Kovčeg ljubavi



Kako bih želio da imam moć,
otrti tvoje suze.
Kako bih želio da znam riječ,
kojom bih ublažio bol tvog srca.
Kako bih želio da postoji sredstvo
kojim bih zauvijek izbrisao sva poniženja.
Kako bih želio da sam muškarac,
vrijedan tvojih suza.
Kad bih to bio, sve bih uložio,da se nasmiješ.
Napisao Seeberstein u lipnju u Pekingu izašlo na nosaču zvuka ''Žena'' pod naslovom ''Kako bih želio'' 

Tridesetpetogodišnja Franziska Querulin dizajnirala je kovčeg za modernu poslovnu ženu. U Kini bi trebala započeti proizvodnja velikog broja njezinih kovčega. Netom pred polijetanje Franziska u zračnoj luci upoznaje Harryja. Harry Schlamm je zapravo pjevač poznat diljem Njemačke pod umjetničkim imenom Seeberstein. Harry se nalazi usred teške stvaralačke krize. Njegovi obožavatelji već godinama uzaludno čekaju novi album, no Harry je "potrošen". Kako bi se odmaknuo od svega, odrezao je kosu, obrijao kozju bradicu, svoj zaštitni znak, i koristeći putovnicu svog brata blizanca u tajnosti otputovao u daleku zemlju. Na putu za Kinu Harry sjedi do Franziske. Deset sati u uskom prostoru zrakoplova daje Franziski i Harryju dovoljno vremena za oprezno upoznavanje i prve dvoboje riječima.
Kad iznenada propadnu pregovori s kineskom tvornicom kovčega, Franziska je očajna i ne zna što bi učinila. Nešto tu smrdi! Zajedno s Harryjem pokušava saznati što se zbiva iza kulisa. Kakvu dvostruku igru u svemu igra njezin zgodni prijatelj Lukas Bares?
Humoristično, jedinstveno i poletno. Nakon ''S Interneta do bračnog kreveta'', novi uzbudljivi ljubavni roman Sophie Berg!

Nema komentara:

Objavi komentar